fredag 10 december 2010

HUR MYCKET SKA DET ISLÄNDSKA FOLKET FÅ LIDA?



Statsminister Johanna Sigurdardottir, finansminister Steingrimur Sigfusson och utrikesminister Össur Skarphedinsson.  Dessa tre individer har fått för sig att EU är paradiset på jorden. Att försätta Island i konkurs är entrébiljettens lägsta pris.

Den socalistiska regeringen på Island försöker för tredje gången skuldsätta det isländska folket upp över öronen ovanpå allt annat elände som redan finns. Uppenbarligen räcker det inte med att folk står i matköer i dag. Förlorar jobb, hus och hem. Får en ny speciallag för "snabba privata konkurser - endast två år!" Rea, rea - konka tio gånger istället för fem! Föräldrar - var inte oroliga i onödan. Vi säkrar samma öde för era barn, barnbarn och deras barn!

Socialismen lever på att det finns fattiga. Och hopplösa. Folk som berövats möjligheten att påverka det egna livet. Själar som endast är siffror för härskareliten. Hungriga människor är lättare att hjärntvätta. Då ökar möjligheten att ett gram socialistisk propaganda sjunker in.

Den isländska regeringen utövar - och nu får jag säga det i klartext - LANDSFÖRRÄDERI mot sitt folk. Dessa fega individer - ledda av en dam som beter sig som drottningen i underlandet och hugger ned mot allt som rör sig drivs fram av endast en sak: UK och Holland får inte använda veto när EU:s medlemsstater skall rösta om Island som fullvärdig EU-medlem.

Att UK och Holland kunnat omvandla sitt veto till pengar är endast möjligt tack vare isländska regeringens vansinniga förhållningssätt till EU - att Islands öde blir värre än helvetets om Island inte omedelbart blir medlem. Johanna Sigurdardottir, Steingrimur Sigfusson, Össur Skarphedinsson har nu huggit sina namn i historiens sten: 20 århundradets ivrigaste landsförrädare, redo att sätta Island på fallrepet så hela nationen kan dela dagens fattigaste öden. Kommer UK och Holland att skicka mat till Island när Island gått i konkurs? Stifta hungerfond för utsatta bönder och fiskare på en vulkan i Atlanten långt i norr? Numera behöver man inte skratta hela vägen till banken. Det räcker med att vända sig mot Heklefjäll.

Trots sakliga argument från alla håll om att enskilda stater inte är förpliktigade att tillskjuta medel vid havererade garantifonder enligt EU:s 19/94/EC envisas isländska socialister att ta på sig rollen som räddarna av EU:s bristfälliga regelverk. Kosta vad det kosta vill. Möjligen kommer Mona Sahlin att klappa Johanna på huvudet och tacka flickan för hur duktig hon har varit när hon sänkt Islands statsskick längre ned i jorden än Heklas rötter når.

Brinnande lava och aska står folk ut med. Socialdemokraternas lögner, svek och landsförräderi svider hårdare. Frågan är hur många århundraden behövs för att marken ska bli grön igen blir det "nya Icesave-avtalet" verklighet .

Folket måste bli kvitt den socialdemokratiska politiken på Island fort som bara den. Det är den enda vägen framåt för att kunna återskapa möjligheten till eget liv på Island.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar