måndag 23 december 2013

En riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!



Nu nalkas julen i rasande fart. Jag hoppas alla kan lifta sina ansikten upp från det dagliga bruset och få en tankestund och frid i hjärta.

Påven sade att SLIT OCH SLÄNG mentaliteten närde en praktisk gudsotro. Det ligger mycket i detta.
För många barn blir Jesus vagga en lyx. Barn från krigsområden som Syrien kan få svårt att förstå det västerländska julbudskapet när änglarösterna kvävs av granater och bomber.

Det kristna samfundet behöver försvara sig mot övergrepp och attacker. De kristna mördas, drivs ut ur muslimskt militanta länder och förbjuds bära kors eller andra tecken för sin tro. Klockorna får ej ringa in mässor eller påminna om kristendomen.

Demokratin behöver försvara sig mot övergrepp och attacker. Både i form av vapen och lagar. Vi skall aldrig glömma att Hitler kom till makten på en "laglig" väg enligt pappret. Senare använde han sin position för att ändra lagen så att det blev "lagligt" att utrota ett helt folk.

Därför var det så skönt och så viktigt att alla partier förutom Sverigedemokraterna anslöt sig till den stora manifestationen i går mot rasism i Kärrdal. Sverigedemokraterna har med detta visat ännu en gång att de har andra mål än demokratin.

Jag önskar vänner och bekanta i när och fjärran en fridfull jul och ett gott nytt år 2014!