tisdag 1 februari 2011

Dumma ord och massa visor


Vänstergrön sötma får sig allt märkligare uttryck

Mannen längst till vänster är Ögmundur Jonasson, inrikesminister på Island. Damen i mitten heter Johanna Sigurdardottir och är Islands statsminister. Mannen till höger är Steingrimur Sigfusson, finansminister på Island.

Denna trehjuling är såpass mycket sams om åt vilket håll färden ska gå att alla hjul rullar inte i takt på trehjulingen.

Damen anklagar herrarna till höger och vänster för att försöka köra hjulen "individuellt" i laget och de som inter följer styret får bli hjul hos någon annan.

Mannen till vänster sa att lagledaren saknade bedömningsförmåga att säga på det viset. Mannen till höger bad lagledaren sluta röra i teamets inälvor.

Trehjulingen som endast kan röra sig bakåt saknar organ för att göra en sammankoppling mellan sig själv och folks uppfattning om politiker.

En sak är säker: trehjulingen kör över konstitutionen och Högsta domstolen. Konstitutionen "kan nämligen inte ändras på Altingi" som den ska göra enligt konstitutionen. Högsta Domstolen är "David Oddssons marionetter". Domarna är "jäviga eftersom de är släkt med sjömännen som äger Island". Därför dömer HD "fel".

Vägen mot bananrepubliken fortsätter i en rasande fart. Förstås.

Även katternas drottning har svårt att hålla koll på sina springande katter. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar