söndag 5 februari 2012

Sämre framtid väntar Islänningarna som luras rösta på "Bättre framtid"

GNarren vill likna en diktator
GNarren som alien i en tv- intervju
GNarren som dragqueen
Filmprojektet om skådespelaren som blev borgmästare ska utvecklas till film no 2: skådisen som blev minister. Tillsammans med misslyckade politiker på vänsterkanten som Gudmundur Steingrimsson har herrarna aviserat ett nytt parti som döpts till "Bättre" framtid.

Invånarna i Reykjavik som var dumma nog att låta sig narras förra valet och röstade på "Bästa" partiet har fått känna riktigt på dårarnas verklighet. Staden har höjt alla avgifter motsvarande drygt en månadslön för en familj på fem personer årligen. Dessa avgifter är dagistaxor, sophämtning, kommunalskatt, tomtavgifter m.m.

"Partiet"har aviserat sin enda sakfråga i förväg: Partiet skall rösta mot en misstroendevotering mot den sittande socialdemokratiska regeringen. Altså är "Bättre" framtid på Island enligt dessa virrpannor att Islänningarna sitter kvar med Islands sämsta regering i historien. Den regering som har förorsakat en folkutvandring större än den som skedde i den stora depressionen på trettiotalet. Går folk på samma bluff för andra gången blir de enda som får bättre framtid GNarrarna själva som då kan leva fint på folkets bekostnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar